Το βάζο της FoodsCross στην κορυφή

Ένα ακόμη βραβείο, αυτή τη φορά διεθνές έρχεται να προστεθεί στα ασημένια φτερά (Ermis Award) του βάζου της FoodsCross.

Το έξοχο design της mousegraphics που συνδυάζει την καινοτόμο ματιά με υψηλή αισθητική ανταποκρίνονται θαυμάσια στην ανυπέρβλητη ποιότητα ενός μελιού σπάνιου και περιορισμένης παραγωγής, χαρίζοντας στη FoodsCross και βεβαίως στους δημιουργούς του βάζου της μια ακόμη σημαντική διάκριση: το πρώτο βραβείο Dieline 2015 στην κατηγορία “Γαλακτοκομικά, Μπαχαρικά, Έλαια, Σάλτσες & Καρυκεύματα”.

Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ στις 4 Μαΐου έγινε η απονομή των βραβείων Dieline, με την mousegraphics να κερδίζει αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων και τη μέγιστη διάκριση για το γραφείο design της χρονιάς!

Η ομάδα της FoodsCross αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη με τη νέα αυτή διάκριση που είναι αποτέλεσμα της επίμονης και σταθερής της πίστης στην αριστεία με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, που πλέον οδηγεί στην διεθνή αναγνώριση πως ένα από τα καλύτερα μέλια στον κόσμο φυλάσσεται στο καλύτερο βάζο στον κόσμο! Τα βραβεία απλώς είναι μια απόδειξη ότι η αξία των αριθμημένων limited edition βάζων με μέλι της FoodsCross είναι μεγαλύτερη από αυτή που αναγράφεται στην ετικέτα τους!

 

dieline2015