Από τη θεωρία στην πράξη

Κάθε πολύτιμο εύρημα, καρπός μακράς αναζήτησης των λαγωνικών της FoodsCross γίνεται ένα μικρό τρόπαιο για όλους τους λάτρεις των αυθεντικών, υγιεινών τροφών. Δεν χρειάζεται να πάρετε τα βουνά -τα πήραμε εμείς για εσάς ώστε με ιδιαίτερη φροντίδα και εξαιρετική προσοχή να μεταφέρουμε σε κάθε πόλη της Ελλάδας ό,τι πιο εκλεκτό και αγνό έχει να προσφέρει η φύση.

Μια συλλογή από προϊόντα δυσεύρετα με ιδιαίτερες ιδιότητες για την υγεία και εξαιρετική γεύση, έχουν συλλεχθεί προσεκτικά, έχουν συσκευαστεί χωρίς επεξεργασία και τίθενται στη διάθεσή σας μέσα από ένα όλο και διευρυνόμενο δίκτυο σημείων διάθεσης. Εάν ωστόσο η επιθυμία μετατρέπει την αναμονή σε ανεπιθύμητη πολυτέλεια, μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop μας και να αποκτήσετε αμέσως το προϊόν που επιθυμείτε ή να το δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Προς το παρόν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο premium μέλι με 80% γυρεόκοκκο θυμαριού και το εκλεκτό θυμαρίσιο μέλι με 60% γυρεόκοκκο!

Η διαδικασία είναι απλή και απαιτεί μόνο λίγα λεπτά:

Επιλέξτε το εικονίδιο του προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε για να δείτε την περιγραφή και την τιμή του. Μόλις αποφασίσετε ποιο θέλετε να αγοράσετε, βάλτε το στο καλάθι σας και προχωρήστε χωρίς άλλη καθυστέρηση στο ταμείο. Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες πληρωμής και σύντομα το αγαπημένο σας προϊόν θα είναι στην πόρτα σας. Όπως πάντα, για ειδικές παραγγελίες και απορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email, αν και προσπαθήσαμε να δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας με μια ειδική ενότητα όπου συγκεντρώσαμε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες (τρόποι παράδοσης, χρεώσεις, πολιτική επιστροφών, προστασία προσωπικών δεδομένων κ.λπ.).

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο της FoodsCross όπου οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα.