Στην εκλεκτή λίστα των Greek Quality Products!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το Greek Quality Products, μια εντυπωσιακή πρωτοβουλία, που σκοπό έχει την ανάπτυξη και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, πρόσθεσε ένα ακόμη προϊόν της FoodsCross στη λίστα του: το πατέ porcini με μαύρη τρούφα. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της Greek Quality Products για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σταθερά στη FoodsCross.

Μερικά λόγια για το Greek Quality Products

Αυτοσυστήνονται ως “τρελή παρέα εθελοντών” με ένα φιλόδοξο σχέδιο: να εργαστούν για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση της εθνικής οικονομίας αναδεικνύοντας τα ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητά τους. Το πρώτο βήμα, είναι η καλλιέργεια μιας νοοτροπίας προτεραιότητας στην κατανάλωση εγχώριων προϊόντων χτυπώντας αφενός την άγνοια των καταναλωτών και αφετέρου την αδυναμία κρατικής στήριξης των Ελλήνων παραγωγών. Το σκεπτικό είναι απλό αλλά τεράστιας σημασίας: αγοράζοντας το ελληνικό προϊόν αντί του εισαγόμενου, συμβάλλουμε στην αύξηση των θέσεων εργασίας στη χώρα μας και ενισχύουμε τον εαυτό μας, τον συνάδελφο, το γείτονά μας και την ίδια την οικογένειά μας. Παράλληλα το Greek Quality Products αναλαμβάνει έναν άτυπο συμβουλευτικό ρόλο για καταναλωτές και παραγωγούς ενώνοντάς τους όπου κι αν βρίσκονται.

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που παρότι λειτουργεί αποκλειστικά σε εθελοντική βάση είναι οργανωμένη με επαγγελματισμό και έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα που προσφέρει σε καταναλωτές και παραγωγούς έναν αξιόπιστο χώρο ενημέρωσης και επικοινωνίας.