Στην Ηλεία ετοιμάζεται το πρώτο ελληνικό Wine Spa Resort

Σε περίπου ένα χρόνο θα ανοίξει τις πύλες του στην Ηλεία το πρώτο wine spa resort της Ελλάδας για να διαδώσει μερικά από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Πελοποννήσου.

Έλληνας επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Αμερική, επιστρέφει στις ρίζες του για να δημιουργήσει ένα πολυτελές θεματικό θέρετρο που συνδυάζει τη μαγεία της ψιλής αμμουδιάς της παραλίας του Κασσιδιάρη με τα μεθυστικά κρασιά των γειτονικών οινοποιείων.

Το περιοδικό Αθηνόραμα δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από φωτορεαλιστικές απεικονίσεις με αφορμή τη συνάντηση του δημοσιογράφου του Δημήτρη Σταθόπουλου με το εμπνευστή του resort, Χρήστο Κασσαρή.

«Η Πελοπόννησος αποτελεί το δρόμο του κρασιού για την Ελλάδα. Το 29% των οινοποιείων της χώρας βρίσκεται εδώ με 1.208 ετικέτες. Το αμπέλι, ως κύρια αναφορά, σηματοδοτεί όχι μόνο τον τόπο αλλά και την καθημερινή ζωή, την κουλτούρα, τις παραδόσεις, τη διατροφή και τη φιλοξενία. Η έμπνευση για την ανάπτυξη του θεματικού πυρήνα προέκυψε από το συγκεκριμένο φυσικό τοπίο της περιοχής της Αμαλιάδας: η θέα, το φως, τα χρώματα και οι μυρωδιές του τόπου», εξηγεί ο εμπνευστής του εντυπωσιακού wine spa.

To interior design συνδέει το φωτεινό lifestyle βασισμένο στα υλικά και τα χρώματα της γης με το οινικό πάθος των καλλιεργητών σε έναν τόπο προικισμένο από τη φύση αλλά και με τεράστιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Το concept υλοποιείται σε 25 στρέμματα όπου θα φιλοξενηθεί το πολυτελές resort με τις 80 σουίτες και το spa όπου οι θεραπείες με βάση το κρασί θα αναλάβουν να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα των επισκεπτών του.