Αρχαία λοσιόν με μέλι για απαλή επιδερμίδα

Σε όλους μας αρέσει η επιδερμίδα μας να είναι απαλή και ενυδατωμένη, αλλά στοιχηματίζουμε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής όταν διαβάζει ότι οι αγαπημένες τους συμβατικές λοσιόν είναι φορτωμένες με χημικές ουσίες και πρόσθετα. Να θυμάστε πως ό,τι βάζετε στο σώμα σας απορροφάται.

Χρησιμοποιείτε πολλά φυσικά συστατικά για να κάνετε μια αποτελεσματική λοσιόν, αλλά αυτή η παλιά συνταγή θα γίνει σύντομα η αγαπημένη σας. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως ”κρύα” κρέμα πριν από 2.000 χρόνια στην Ελλάδα, και σήμερα γίνεται μια υπέροχη λοσιόν που ενυδατώνει το δέρμα, αφαιρεί το μακιγιάζ, μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης.

Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας Premium Honey 60%

8 κουταλιές της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας

200 κ.εκ. αμυγδαλέλαιο

Περίπου μισό φλιτζάνι ροδόνερο

2 μικρά, καθαρά, και που έχουν από πριν απολυμανθεί, βάζα.

Προετοιμασία: Λιώστε το μέλι, το αμυγδαλέλαιο και το κερί μέλισσας μαζί σε χαμηλή φωτιά. Χρησιμοποιήστε ένα μπεν μαρί. Όταν όλα λιώσουν, βγάλτε το μίγμα από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Ρίξτε το ροδόνερο σε ένα μπολ και προσθέστε το κερί μέλισσας. Προσθέστε μερικές σταγόνες και ανακατέψτε ελαφρά κάθε φορά που προσθέτετε ένα μέρος του κεριού. Μόλις είναι πλήρως εμποτισμένο, αφήστε την κρέμα να κρυώσει. Τοποθετήστε τη λοσιόν στο βάζο σας και αφήστε την να κρυώσει εντελώς πριν το κλείσετε με ένα καπάκι.

Πηγές: higherperspective

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER