Δίαιτα με πράσινο τσάι

Από την Ελβετία έρχονται τα καλά νέα για το τσάι καθώς μια νέα έρευνα έδειξε ότι 6 στους 10 άνδρες που έλαβαν συμπληρώματα πράσινου τσαγιού (ισοδύναμα ενός φλιτζανιού) τρεις φορές ημερησίως με τα γεύματά τους έκαψαν περίπου 80 θερμίδες παραπάνω στο επόμενο 24ωρο σε σχέση με όσους πήραν χάπι καφεΐνης ή placebo.

Οι ερευνητές αποδίδουν τα αποτελέσματα αυτά στα φλαβονοειδή που υπάρχουν στο τσάι.

Σημειωτέον πως το πράσινο τσάι έχει βρεθεί ότι επιταχύνει το μεταβολισμό και την οξείδωση του λίπους λόγω των θερμαντικών του ιδιοτήτων, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην στην American Journal of Clinical Nutrition (Αμερικανική Επιθεώρηση Κλινικής Διατροφής). Επίσης, περιέχει λιγότερη καφεΐνη από τον καφέ, λιγότερες θερμίδες και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.

Ένα κουταλάκι μέλι με 60% ή 80% γυρεόκοκκο θυμαριού της FoodsCross θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη γεύση και τη θρεπτική αξία του!

Λοιπόν εσείς, πώς θα το πιείτε το τσάι σας;

Εάν δεν ξέρετε πώς να το απολαύσετε, βρείτε 50 συνταγές για ζεστά και κρύα ποτά με πράσινο τσάι στο βιβλίο της Mary Lou Heiss “Green Tea”. Μαζί θα βρείτε και ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για την ιστορία του, τις μεθόδους συλλογής, αγοράς και διατήρησής του. Απολαύστε το!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER