French Toast με μπανάνες, φιστικοβούτυρο και θυμαρίσιο μέλι

Ποτέ (κανείς όμως) δεν πεθύμησε το ξυπνητήρι του, το πρωί της Κυριακής. Είναι η ημέρα της εβδομάδας που ξεκινάει σε απροσδιόριστη ώρα και συνεχίζεται χωρίς πρόγραμμα. Έχει ωστόσο μια αγαπημένη ρουτίνα για τους στερημένους gourmands που βρίσκουν ευκαιρία να αφιερώσουν λίγα λεπτά στην κουζίνα για την προετοιμασία της πρωινής extravaganza.

Σε πρώτη ζήτηση είναι το βάζο με το σπάνιο θυμαρίσιο μέλι της FoodsCross, τα φρέσκα φρούτα, το φυστικοβούτυρο και το ζεστό φρυγανισμένο ψωμί. Σε 15 λεπτά είναι έτοιμο και σερβίρεται είτε σε δίσκο στο κρεβάτι για ρομαντικά ξυπνήματα είτε με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Συνοδέψτε με φρέσκο χυμό φρούτων εποχής, με τσάι ή καφέ!

Η Συνταγή για French Toast με μπανάνες, φυστικοβούτυρο και μέλι

Υλικά για 6-8 μερίδες
2 μεγάλα αυγά
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζανιού φιστικοβούτυρο
1 κ.τ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κτ.σ. βούτυρο (μαλακωμένο)
1 φρατζόλα ψωμί της επιλογής σας κομμένο σε 6 ή 8 φέτες πάχους 2,5cm
Μπανάνες σε ροδέλες
Premium Ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 80% της FoodsCross

Εκτέλεση:
Χτυπάμε μαζί στο μπλέντερ τα αυγά, την κρέμα, το φιστικοβούτυρο και τη βανίλια μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα ρευστό σε ρηχό, πλατύ μπολ. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις κάψει, προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο. Βυθίζουμε τις φέτες στο μείγμα και τις βάζουμε στο τηγάνι να ροδίσουν (περίπου για τρία λεπτά κάθε πλευρά). Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Μόλις είναι έτοιμες απλώνουμε επάνω τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες και περιχύνουμε με μέλι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER