Πέρα από την Αφρική με θαλασσινά

Σε έναν βράχο στον Ινδικό Ωκεανό υπάρχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια. Η φήμη του διαδόθηκε αστραπιαία προσελκύοντας στη Ζανζιβάρη πλήθος επισκεπτών. Δεν είναι μόνο η θέση του “The Rock Restaurant” πάνω στο βράχο, είναι και η κουζίνα του που συνέβαλε στην γρήγορη ανακάλυψη τους από τα λαγωνικά της διεθνούς γαστρονομίας.

Το The Rock άνοιξε τον Ιούλιο του 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών με πείρα σε πολυτελή lodge και resorts της Ζανζιβάρης. Ο “βράχος” ήταν αρχικά μια καλύβα για ψαράδες που βρίσκεται στα ανοιχτά της παραλίας Michanvi Pingwe στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού.

Έπειτα από ολική ανακατασκευή και προσεκτική διακόσμηση στο λιτό τοπικό ύφος, το εστιατόριο διαμόρφωσε την κουζίνα του γύρω από τον πλούτο της περιοχής σε ψάρια και θαλασσινά. Έχει μόλις 12 τραπέζια, όλα αντικρίζοντας τη θάλασσα και μια πανοραμική ταράτσα για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους και μια ρομαντική βραδιά κάτω από τον Αφρικανικό ουρανό.

Οι πελάτες προσεγγίζουν το εστιατόριο κολυμπώντας ή με βάρκα που διαθέτει το εστιατόριο. Είστε έτοιμοι για ένα ταξιδάκι στην εξωτική Ζανζιβάρη;

 

therock9-900x506  therock11-900x431

DSC_23821-e1384547779215  SONY DSC

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER