Pentawards 2015 – η νέα παγκόσμια διάκριση για το design του βάζου της FoodsCross

Το συλλεκτικό βάζο της FoodsCross που σχεδίασε η mouse graphics έχει ήδη βραβευτεί αρκετές φορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το design του. Η πιο πρόσφατη διάκριση ανακοινώθηκε πρόσφατα από τα Pentawards που διοργανώνουν οι διακεκριμένοι designers Jean J. Evrard και Brigitte Evrard. Πρόκειται για ένα θεσμό παγκόσμιας ακτινοβολίας που δημιουργήθηκε πριν από περίπου εννέα χρόνια για την προώθηση της δημιουργικότητας στο σχεδιασμό της συσκευασίας.

Οι υποψηφιότητες εξετάζονται από επιτροπή 13 κριτών – παγκοσμίου φήμης designers στο χώρο της συσκευασίας. Η κριτική επιτροπή αξιολογεί την ποιότητα του σχεδίου, την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της εκτέλεσης και απονέμει βραβεία στις εξής βασικές κατηγορίες συσκευασίας: τρόφιμα, ποτά, φροντίδα σώματος, προϊόντα πολυτελείας, άλλες αγορές.

Ο διαγωνισμός είναι παγκόσμιος, συγκεντρώνοντας ετησίως εκατοντάδες υποψηφιότητες από κάθε γωνιά του πλανήτη και το διεθνές ενδιαφέρον κορυφώνεται κάθε χρόνο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Φέτος, η απονομή έγινε πριν από μερικές ημέρες στο Λονδίνο, ενώ όλες οι συσκευασίες που διακρίθηκαν θα συμπεριληφθούν στο “The Package Design Book #4” (Εκδόσεις TASCHEN) που θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2016.

Εσείς βέβαια, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το Νοέμβριο. Μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό design με το κορυφαίο ελληνικό θυμαρίσιο μέλι καθημερινά, γιατί η ποιότητα δεν είναι ποτέ μονοδιάστατη. Είναι τρόπος ζωής!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER