Εστιατόριο γυμνιστών με περιορισμούς ηλικίας και βάρους

Δείπνο χωρίς ρούχα – είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή με pop-up εστιατόρια* γυμνιστών να ανακοινώνονται σε Λονδίνο, Μελβούρνη και πρόσφατα στο Τόκιο.

naked-pop-up-tokyo.0

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, το Amrita -σανσκριτική λέξη για την “αθανασία”- θα ανοίξει στο Τόκιο στις 29 Ιουλίου. Σε αντίθεση με τα άλλα αντίστοιχα εστιατόρια γυμνιστών, αυτό θα έχει κάποιους περιορισμούς που κάνουν διακρίσεις μεταξύ των πελατών στους οποίους θα επιτρέπεται η είσοδος: οι πελάτες θα πρέπει να είναι ηλικίας 18-60 ετών ετώ το βάρος τους δεν θα επιτρέπεται να υπερβαίνει τα 15 κιλά πάνω από αυτό που θεωρείται κανονικό για το ύψος τους. “Οι επίδοξοι πελάτες που δεν θα φαίνονται να έχουν το επιθυμητό βάρος θα ζυγίζονται κατά την άφιξή τους και εφόσον είναι υπέρβαροι, θα τους απαγορεύεται η είσοδος χωρίς επιστροφή χρημάτων”!

Η ειρωνεία είναι ότι το εστιατόριο χρησιμοποιεί έναν πίνακα του Peter Paul Rubens για την προώθησή του. Ο Rubens, φυσικά, είναι διάσημος για τις γεμάτες φιγούρες παχουλών ανδρών και γυναικών.

Επιπλέον, οι επίδοξοι πελάτες δεν μπορούν να έχουν τατουάζ και θα τους ζητείται να φορούν χάρτινα εσώρουχα κατά τη διάρκεια του οργανικού γεύματός τους (ίσως γιατί θα κόστιζε πολύ ο καθαρισμός των θέσεων;). Η ψυχαγωγία θα προσφέρεται από άνδρες σερβιτόρους που θα φορούν μόνο strings ενώ άνδρες μοντέλα θα χορεύουν προς τέρψιν των θεατών τους, καθιστώντας το γεύμα αυτό ένα από τα πιο παράξενα και αμήχανα dinner party όλων των εποχών.

Το κόστος συμμετοχής δεν είναι ευκαταφρόνητο: η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από 112 έως 563 δολάρια και, προφανώς, έχουν ήδη εξαντληθεί. Είναι απορίας άξιο που οι ιάπωνες προτίμησαν να δώσουν αυτά τα χρήματα στο εστιατόριο γυμνιστών για να υποστούν την ταπείνωση ελέγχου του βάρους τους και των χάρτινων εσωρούχων.

Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα!

*Pop up εστιατόρια είναι αυτά που ανοίγουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε διάφορα μέρη του κόσμου

 

Πηγή: Eater

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER