Μάσκα μελιού για λάμψη και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο, αλλά μερικές φορές η έκθεση στον καυτό ήλιο σε συνδυασμό με τα μπάνια στη θάλασσα επιβαρύνουν την επιδερμίδα, που μπορεί μετά τις διακοπές να φαίνεται αφυδατωμένη και χωρίς λάμψη. Υπάρχει μια μάσκα προσώπου με μέλι που μπορεί να επαναφέρει τη λάμψη και τη ζωντάνια στο πρόσωπό σας γρήγορα και εύκολα.

Το μέλι κάνει θαύματα στην επιδερμίδα και θεραπεύει σχεδόν τα πάντα, καθώς είναι γεμάτο πολύτιμες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά. Είναι κυριολεκτικά θαυματουργό με την ακμή, τις δερματικές αλλεργίες, ενώ η βιομηχανία των προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας το αξιοποιούν και για τις αντιγηραντικές ιδιότητές του. Είναι όμως καταπληκτικό για την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε after-sun γαλακτώματα αμφίβολης αποτελεσματικότητας όταν έχετε το καλύτερο στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Ανοίξτε το βαζάκι με το θυμαρίσιο 80% της FoodsCross (γιατί όσο περισσότεροι οι γυρεόκοκκοι, τόσο το καλύτερο) και πάρτε ένα κουταλάκι του τσαγιού μέλι. Διαλύστε στο στην ίδια ποσότητα ζεστού νερού (1 κουταλάκι του τσαγιού) και απλώστε το στην επιδερμίδα σας. Αφήστε το για όσο περισσότερη ώρα μπορείτε πριν το ξεβγάλετε με νερό. Μπορείτε ακόμη και να κοιμηθείτε με τη μάσκα στο πρόσωπο, αλλά μάλλον η μαξιλαροθήκη θα θέλει πλύσιμο μετά.

Καλό Φθινόπωρο λοιπόν honey buns!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER