Les Raffineurs: this is a man’s world

Ένας ιστότοπος με αντικείμενα και εμπειρίες με προσωπικότητα για ευτυχισμένους άνδρες (και όχι μόνο) που δυστυχώς υπάρχει μόνο στα γαλλικά είναι η νέα συναρπαστική ανακάλυψή μας στον μαγικό χώρο του διαδικτύου.

Κεφάλαιο πρώτο: Στυλ
Αξεσουάρ φτιαγμένα από ευγενή υλικά, που έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει με φροντίδα και μεράκι ταλαντούχοι τεχνίτες από όλο τον κόσμο, ξεχωρίζουν επειδή συνδυάζουν την αισθητική με την λειτουργικότητα και την άνεση.

Κεφάλαιο δεύτερο: Δίψα
Σπάνια φλασκιά, ωραία ποτήρια και αξεσουάρ -ευρήματα από μέρη κοντινά ή πολύ μακρινά και οδηγίες για γευσιγνωσίες και εκπαίδευση εκλεπτυσμένων ουρανίσκων.

Κεφάλαιο τρίτο: Ελεύθερος χρόνος
Για όσους αγαπούν την περιπέτεια, ένας τόπος αφιερωμένος στις εσωτερικές περιπλανήσεις και τα πάθη. Μια συλλογή αντικειμένων που εμπλουτίζεται συνεχώς για να δημιουργεί μικρές, πολύτιμες στιγμές.

Κεφάλαιο τέταρτο: Ουρανίσκος
Για άνδρες που ετοιμάζουν, μοιράζονται, γεύονται και προκαλούν τις αισθήσεις με κομψά προϊόντα επιλεγμένα για μεγάλους σεφ ή μαθητευόμενους μάγειρες: μικρές απολαύσεις για μεγάλους gourmands.

Κεφάλαιο πέμπτο: Εμπειρίες
Ανακατέψτε, κόψτε, χτυπήστε, κοιμηθείτε, δείτε, αισθανθείτε, γευθείτε, ξαναδοκιμάστε, απολαύστε. Νέες ανακαλύψεις και στιγμές ανεπανάληπτες για να τις ζήσετε μόνοι ή με παρέα.

Πηγή: Les Raffiners

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER