Η FoodsCross στη #WoWos

Προσκεκλημένη της πρωτοβουλίας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού i-Dialogue με τίτλο #WoWos (Working Women Stories), η Αλίκη Βασιλοπούλου θα βρίσκεται απόψε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά για να μοιραστεί τις εμπειρίες της από ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης και της διατροφής, με όχημα την FoodsCross.

Στο πλαίσιο μιας σειράς σεμιναρίων με ελεύθερη είσοδο, επιχειρηματίες μοιράζονται τις γνώσεις και την πείρα από την επιτυχημένη δραστηριότητα μέσω διαδικτύου, με κύριο σκοπό να εμπνεύσουν, να ενθαρρύνουν και να κινητοποιήσουν άλλες γυναίκες αλλά και άνδρες που διστάζουν να τολμήσουν το πρώτο βήμα προς την εκπλήρωση των στόχων τους.

Απόψε, θα ακούσετε έκανε τα πρώτα της βήματα η FoodsCross, η οποία είναι καρπός του ενδιαφέροντος για θέματα όπως η διατροφική ασφάλεια, η θρεπτικότητα των τροφών, η αξία, ηποιότητα, η απόλαυση και η αισθητική. Πρόκειται για μια περιπέτεια που ξεκίνησε με πολύ ξεκάθαρο όραμα, πυροδοτήθηκε από το πάθος και την αγάπη των εμπνευστών της και ακολουθεί διεθνή τροχία χάρη στις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο.

Με αφορμή την ιστορία που θα μοιραστεί με το κοινό, η Αλίκη Βασιλοπούλου συμμετέχει ενεργά στη νέα δράση #WoWos, που απευθύνεται κυρίως (αλλά όχι μόνο) σε γυναίκες όλων των ηλικιών, μεγάλων αστικών κέντρων, οι οποίες μπορούν πλέον μέσω των τεχνολογιών του διαδικτύου να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους για να τα αξιοποιήσουν εμπορικά. Πρόκειται στην ουσία για ημερίδες όπου παρουσιάζονται ιστορίες επιτυχίας γυναικών που αξιοποιούν τη δημιουργικότητά τους και προωθών τη δουλειά τους μέσα από το διαδίκτυο και στη συνέχεια επαγγελματίες της διαδικτυακής επικοινωνίας δίνουν χρήσιμες συμβουλές και tips για την αποτελεσματική αξιοποίηση των νέων μέσων.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να κάνουν registration για τη δωρεάν συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων: https://www.wowos.gr/

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 111 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ) | Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 | Ώρα έναρξης: 5 μ.μ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER