Το μέλι που αγάπησε το σουσάμι.

Είναι μια παλιά ιστορία που κρατάει χρόνια.

Ποιος δεν ξέρει το μέλι και ποιος δεν γνωρίζει το σουσάμι.

Αλλά ποιος γνωρίζει την πραγματική ιστορία της αγάπης τους;

Τα πολύ παλιά χρόνια λοιπόν, το μικρό αυτό σποράκι, συνάντησε στο δρόμο μια σταγόνα μέλι. Η σταγόνα αυτή από μακριά μοσχοβολούσε θυμάρι και ήταν τόσο λαμπερή και τόσο χρυσαφένια που την ερωτεύτηκε αμέσως. Το μέλι από την άλλη, μόλις είδε το σουσάμι, ενθουσιάστηκε από τα πόσα θρεπτικά συστατικά έχει παρά το μικρό του μπόι. Κάθε μέρα που περνούσε ανακάλυπταν ο ένας στον άλλο όλο και πιο όμορφα χαρίσματα. Το μέλι ήταν τόσο γλυκό, τόσο ευγενικό και μόνο καλό έκανε σε όλο το κόσμο! Έδινε βιταμίνες, έδινε χαρά, έδινε όνειρα γλυκά, έδιωχνε το βήχα και το άγχος και προστάτευε από λοιμώξεις, ιώσεις και κακά βακτήρια. Το σουσαμάκι από την άλλη μικρό και ευχάριστο, έδινε σε όλα νοστιμάδα και πολλές απαραίτητες αντιοξειδωτικές ουσίες. Έκανε τα κόκκαλα γερά, το δέρμα λαμπερό, και έδινε φυτικές ίνες για το γαστρεντερικό σύστημα και την καρδιά. Α, είχε και πάρα πολλούς καλούς και πιστούς φίλους: βιταμίνες, μέταλλα, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, πρωτεΐνες και κάλλιο που όταν γνώρισαν το μέλι το λάτρεψαν και αυτοί αμέσως. Δεν υπήρχε αμφιβολία, τα δυο τους ταιριάζανε απόλυτα και τη σχέση τους την ονόμασαν παστέλι.

Με τα χρόνια πολλοί θέλησαν να μπουν ανάμεσα σε αυτή τη σχέση. Η ζάχαρη για παράδειγμα. Έκανε το παστέλι τραγανό, αλλά δεν της άρεσε το μέλι και ήθελε να το διώξει. Δεν τη συμπαθούμε τη ζάχαρη. Συμπαθούμε όμως άλλα υλικά. Όπως το φιστίκι από την Αίγινα, που έχει και αυτό πολλές φυτικές ίνες, πολύ πρωτεΐνη, μαγνήσιο και πάρα πάρα πολύ βιταμίνη Β6.

Για να τιμήσουμε τον έρωτα αυτόν ενώσαμε τα δύο υλικά και από δω και πέρα θα ζήσουνε για πάντα μαζί. Θα τα βρείτε γύρω σας αγκαλιασμένα, σε διαφανή συσκευασία των 60g.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOODSCROSS
NATURAL PRODUCTS

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER